KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU HAKKINDA BİLGİLENDİRME

 

Suna Sun Turizm AŞ, kişisel verilerinizin hukuka uygun olarak toplanması, saklanması ve paylaşılmasını sağlamak ve gizliliğinizi korumak amacıyla mümkün olan en üst seviyede güvenlik tedbirlerini almaktadır.

Amacımız; 6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 10. maddesi gereğince ve sizlerin memnuniyeti doğrultusunda, kişisel verilerinizin alınma şekilleri, işlenme amaçları, paylaşılan kişiler, hukuki nedenleri ve haklarınız konularında sizi en şeffaf şekilde bilgilendirmektir.

 

a) Veri Sorumlusu

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“6698 sayılı Kanun”) uyarınca, kişisel verileriniz; veri sorumlusu olarak Suna Sun Turizm AŞ (“Otel”) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda toplanacak ve işlenebilecektir.

 

b) Hangi Kişisel Verilerin Toplanacağı

Toplayacağımız Kişisel Bilgiler şunları kapsayabilir:

  • Kimlik Bilgileri (Ad, Soyad, cinsiyet, unvanınız, doğum yeri ve tarihiniz, uyruğunuz; pasaport, vize veya devlet tarafından verilmiş diğer kimlik bilgileriniz);
  • İletişim Bilgileri (Ev ve iş adresi, telefon numarası ve e-posta adresi, iş yaptığımız üçüncü taraflar seyahat acenteleri veya benzeri tedarikçiler üzerinden elde edebileceğimiz sizinle ilgili diğer iletişim bilgileri)
  • Tercihleriniz ve İlgi Alanlarınız (Kaldığınız oteller, giriş ve çıkış tarihiniz, satın alınan ürün ve hizmetler, özel talepler, hizmet tercihlerinizle ilgili bilgi ve gözlemler, oda türü, tercih edilen kat, gazete/dergi türü, spor ve kültürel ilgi alanları tesisler, tatil tercihleri, istenen hizmetler, çocukların yaşları veya kullanılan hizmetlerin diğer boyutları dahil misafir konaklama hizmetleri)
  • Kredi ve bankamatik kartı numarası
  • Kurumsal bir hesabın çalışanı, bayi veya başka tür bir iş ortağı iseniz işveren bilgileri veya ilgili diğer bilgiler (örneğin seyahat acentesi veya toplantı ve etkinlik organizatörü)
  • Profil resmi
  • Sosyal medya hesap kimliği veya kullanıcı kimliği
  • Hizmetlerle ilgili olarak bize veya hizmet tedarikçilerimize diğer kişilerle ilgili Kişisel Veriler vermeniz (örneğin başka biri için rezervasyon yapmanız) durumunda buna yetkiniz olduğunu ve ilgili üçüncü kişilere ait bu verilerin işbu bilgilendirme uyarınca kullanılmasına ilgili üçüncü kişinin izninin olduğunu taahhüt etmiş olursunuz.
  •  

    c) Kişisel Verilerinizin Hangi Süreçlerle Toplanacağı

    Kişisel veriler, aşağıdakiler dahil çeşitli durumlarda toplanabilir:

    ● Otel aktiviteleri:

    • Oda rezervasyonu
    • Otele giriş ve ödeme
    • Bir konaklama sırasında otel barında veya restoranında yeme/içme
    • İstekler, şikayetler ve/veya anlaşmazlıklar.